Nudná
Anotace: co napsat, aby to znělo lépe, než samotná ,,básen´"
Tvé srdce,
balvan připomíná,
stahuješ mě,
k nudnému dnu,
kde slunce září,
ta zkomírající baterka,
kterou někdo odhodil,
aby mi posvítil,
na moji blbost.
Netřeba,
kmotře smutku,
svojí blbost,
jasně zřím,
a tvůj smích,
co krutostí se zmítá,
taky ušklebkem odměním...
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)