Nevědomosti přístavu
Anotace: vnímavosti atak..
Kapky deště padají na licní kosti
Rozbijí střepy vnímání a zlosti
Vesele,potemněle,zkouší to jiným směrem
Prošité látky vlnami
Ostré rysy a ďolíčky ve tváři
Černobílé obrázky na stěnách
Odpárávají ten tvůj strach
Tam vzadu je světlo
Jezdí si dokola
Praská všechno
Reklama za úsměv
Úsměv za život
Na barevných stěnách
V protisměru tří vteřin
Namočené rty ve zbytku jamu
Nevědomosti vnímavosti se ženou dopředu
Uprostřed každodenního přístavu
Chytnou Tě a občas upadnou
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, doktor srdcí, CULIKATÁ
Komentáře (0)