Anotace: Dcera dostala svůj první památníček, tak jsem jí kromě obrázku složila toto věnování.
Já znám tohle dítko
opravdu je kvítko.
Hlásek jako zvon
řečí milión.
Když se na vás usměje
tak srdíčko okřeje.
I když slunce nesvítí
ona umí zářiti.
Ještě malou poznámku
k té maličké jezince.
Ač to taťka nerad slyší
prostě celá po mamince :-)
21.11.2010 22:49:00 | Leknínka