Babičce
jaký by byl život
kdybych Tě nepoznala
kdybych nebyla s Tebou
a v náručí Tvém neusínala
kdybys nebyla duhou
co nade mnou
kapky odháněla
kdybych nebyla s tebou
když v náručí mém
dlouze jsi umírala
...
byla bych šedivou skvrnou
...
takhle jsem člověkem
kterého lepším jsi udělala
člověkem,
kterého jsi nadevše
milovala
...
snad jsem Tě nezklamala
...
Přečteno 366x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, jitka.svobodova, Agniezka, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Jiná, Casssidy, Monicckaa, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)