Anotace: nikdo se neptá....
promin - inspiroval si me pohrat se se slovy ...
v ozvene slov, v kazdicke promene
v kazdem z nas se neco zmeni
je cas souzneni
a cas oddeleni se
je cas byt soucasti celku
a zaroven individualizace
29.09.2010 19:15:00 | Romana Šamanka Ladyloba