ZADARMO
Anotace: RYCI PICI SOUKROMNÍCI
Já pořád se tu honím
Jako blázen lítám
Zadarmo
Jen čekám, kdy mě vyplatíš
Koukám, že zbytečně
Tak najdi v sobě kousek cti
Jedenkrát
Banky mi nevolaj
Už nemaj mi co vzít.
Já pořád se tu honím
Jako blázen lítám
Zadarmo
Tvé „v pátek „ už mě nebaví
Tak konečně buď chlap
A dej mi, co mi náleží
Akorát
Jestli ti odpustím
Tak to se načekáš.
Já pořád se tu honím
Jako blázen lítám
Zadarmo
Vím, že jsi krutě za vodou
Tak nezkoušej mi lhát
Já konečně se najíst chci
Bídu mám
Jinak se navrátím
A dělej si tu sám
Já pořád se tu honím
Jako blázen lítám
Zadarmo
Nepokoušej se říkat mi
Že jako já máš hlad
Když dovolenou trávíš na
Bahamách
Já vím, co trápí mě
To ty nepochopíš
Já pořád se tu honím
Jako blázen lítám
Zadarmo
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, CULIKATÁ, teo7322
Komentáře (2)
Komentujících (2)