Když první slza stéká do dlaní
Otevírá cennou naději toho, kdo Ti věří
/jen pozor dej, ať hned Tě nezraní
ať nedá si Tě chvatně po večeři/
03.10.2010 16:35:00 | šuměnka
Smutná básenka, dobře napsaná, tak hezky...ale bolavě... copak to?
03.10.2010 14:24:00 | NikitaNikaT.
Smutná, ale krásná. Všechno tu už bylo řečeno a mě nezbývá nic jiného než souhlasit.
02.10.2010 23:51:00 | Elizabeth-Lili
smutek večera..rozežeň
život není jen smutek
jen sen
tak vem srdce
a jdi ven..za štěstím
někde na každého čeká
a pak pohltí tě jako řeka
co na ni čekáš...
29.09.2010 21:59:00 | Mbonita
klopýtám mezi kapkami deště
vítr cuchá moje vlasy
vzkřísím naděje své ještě
do tvé andělské krásy
ST!
29.09.2010 20:22:00 | hašlerka