a costa da morte
Anotace: z poute na hranici fun-tazie
Přes eukalyptové háje
Cesta voňavá je
Až do Santiaga
Noha bolí - přesto chvátám
Pak autobusem jet
Na samý "Konec světa"
Až na Pobřeží smrti
Mořem provoněný vzduch
Vedle mne spokojeně dýchá
A co bude zítra?
Raději se neptat ...
Jsem vděčná za chvíle
Jsem vděčná za chvíle
Když kvůli mně
I Ty teď dýcháš
Přečteno 439x
Tipy 28
Poslední tipující: Písnička, Íá, blue, Holis, Bíša, sveřep, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, Divoženka1, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)