CVRNKNI
Anotace: ...jen tak pro radost.
***
A … posbírej drobky
navlhči rty
uhněť kuličku
cvrnkni, důlek si najde
Parkrát se zavrtí, ztuhne
ne hned, za chvilku
Je jako v hnízdečku
vajíčko vtělené
je ženou ve svém snu
maličko ztracené
Kolem lidé hemží se
čekají na zrod toužíce
Až pak ji objeví
schoulenou zlehounka
zahřeje dechem svým
poeta ze světa
Něžně jen do dlaní
domů si odnese … A
***
Přečteno 340x
Tipy 37
Poslední tipující: Bíša, Holis, Paulín, Gabrielle, Divoženka1, Dota Slunská, PIPSQUEAK, labuť, jitka.svobodova, CULIKATÁ, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)