Bad
Jeden večer a jedna chvíle.
Tichá dívka, žádné cíle.
V hlavě prázdno, duše temná.
Ostrá žiletka a kůže jemná.
Mysl bloudí mimo tělo,
Všechno zase hned skončilo.
Bolest - cena útěchy,
Za sténání a vzdechy.
Pár chvil naprostého štěstí,
Opět jen velkého zklamání zvěstí.
Modré oči tiše pláčou,
Slzy, na zem,samy skáčou.
Sebevražda, náhlý skon…oznámil, v den další, zvon.
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Kirsten
Komentáře (1)
Komentujících (1)