Sloup(sloupy)
Anotace: zase jedna další ... začalo to v Maňáně...
Z jinýho světa, z jinýho století
když spatříš lásku,
roztáhne křídla, odletí
stojíš jak kůl v plotě
a nemáš ani ponetí
pak tě smetou jak hořkost světa
kam patříš: do smetí
neznáš svůj den a neznáš ani hodinu
skryješ se do úsměvu, do rad a do stínu
a noc překročí tě
tak jako staré zprávy
a nezbute ti nic než touha
lehnout si do podzimní trávy
z tvého tónu zbývá už jen
neživá recese
a trocha zapomění
ta vždycky vejde se
stará a nemalebná je tvoje slabá skrýš
a o těch drahých dálkách tak jako sloup jen sníš
a víš
a víš
a víš
že nevidíš
Přečteno 256x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, Linzerka, WAYWARD, CULIKATÁ
Komentáře (0)