Zapal hořící tvář
Nad hlavami monstrance
s růžemi, ptáky, kříži
všechny jsou stejné
říkají to samé
ty zaměnitelné
sliby
jen
nahradit lásku
a
přistrčit misku blíž
nažer se
zamázni si hubu hlínou
řvát
OHEŇ! OHEŇ! OHEŇ!
jak kladivem proti zdi
kladivem na všechno zlý
pak se dívat
v troskách uhoří každá naděje
každý život
stejně už není v našich rukách
nikdy nebyl
Přečteno 323x
Tipy 11
Poslední tipující: Helena Sládková, fialová, Gabrielle, drsnosrstej kokršpaněl, Petbab, James Libustka
Komentáře (1)
Komentujících (1)