jak žít?
napořád a naplno?
snad s vášní v srdci..
jak ze tvých slov..
je semtam..
patrno .o)
02.10.2010 08:02:00 | Bean
jak jen žít...
žít
ne jen být..
uklidit si v sobě
odpustit
políbit toho co chceš
obejmout pravdu
lež překročit jak kaluž
pohladit děti své
upéct chléb sobě i druhým
něžnou rukou
a říkat slova tak jaký smysl
mají
pak i ledy tají v očích
nevěřících...
ST
30.09.2010 21:48:00 | Mbonita
Otázky přímo zapeklité
já odpověď však mám
i když rýhy životem vryté
přesto se na svět usmívám
i když bolest pálí víčka
nevyzraje na Culíčka
dokud zdraví všem Bůh dá
tvář dolíčky u rtů má
30.09.2010 11:21:00 | CULIKATÁ