dost sebelítosti
dost sebelítosti
s ní nejdřív zajdeš do hrobu
a jestli chceš stát na rohu
v šedesáti
a tlachat že tě píchá v kříži
celé odpoledne
a pak konečně zajít
a už neslyšet ty lidi od rohů
to mě čeká taky
kdy asi, jauvej jauvej
asi brzy brzy
hrobníci dnes mají práci
tak jako měli a budou mít
vždycky
pokud nevynaleznou digitální
likvidaci lidí
dost sebelítosti
a dokud žiju, nejsem mrtvý
Komentáře (1)
Komentujících (1)