Anotace: Theatrum mundi minoris - jeden sen, dva životy, jedna procházka, dvě úmrtí
Díky za komentář.
Určitě to není jen přehlídka cizích slov. Asi jsi pořádně nepochopila význam "oněch cizích slov", kdyby ne budu ti rád nápomocen:-).
Pro některé lidi je těžšké uchopit báseň, když mají odlišný způsob vlastní tvorby. Abych se dostal k facitu :-) věci,psal jsem to jako báseň a román mi z toho nevznikl:-)).
02.02.2011 19:54:00 | barak 2