Anotace: život bez kamarádů není život!!!!
Ajajaj tady má někdo blbou. Kdepak nepřipadá mi to jako řešení to poznáš časem...
18.04.2007 12:57:00 | whiolet
jako báseň je to moc pěkný, Pájo.. Ale toť vše.. Vždyt sám víš, že to není pravda:).. i když není nikdo kdo by ti opětoval lásku a řešil s tebou tvé problémy, tak může být život moc krásný.. vždyť víš:)..
06.06.2006 18:04:00 | Inna Kawon
až v nebi probudí Tě ráno
zjistíš že je nedospáno
dal jsi vale poetě
Bůh však s účtem najde Tě ..
10.01.2006 07:45:00 | Buližník
Na mašli kašli, takových bylo mnoho, co smysl života zas našli. Hledej a koukej kolem sebe, není všechno zlé co se neusměje:-)
09.01.2006 22:13:00 | grázlík