Oddělená noc
Mrazivá noc
nápadně podobná
některé z těch prosincových
Na sklech aut
jinovatka
Jen zbytky
špatné letošní úrody
obilí v polích
Zavřená listopadka
mne přivítala
u vchodu domu
a měsíc svítil
na dlažbě se leskl
jak zrcadlo od vody
Měl barvu
jako hrušky ve skle
chybí jen trochu skořice
z hvězd na nebi
kytice
A ledový vzduch
škrábe v plicích
od úst pára
V očích srdce
v mysli kára
Před očima iluze
jedoucí rosa na mlze
Tak první zimní noc
natáhla
své chladné prsty
A schody do nebe
oddělila
od podesty
Přečteno 316x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Tamara, Gabrielle, James Libustka, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)