Půlnoční rozmar
Anotace: ... a takhle to dopadá, když zloudíte...
Pramínek radosti
proudí si do kosti,
vzpomínka rázná
navzdory argumetům prázdná.
Sen v noci šeptá poselství,
daleké tiché přátelství
vmísí se rozumu v cestu
směřuje k novému městu...
Šeptal jsi pradávné tajemství,
utajené překrásné hájemství,
myšlekny volně tam plynou,
vešketé žaly na místě zhynou.
Jsem šerou nocí zahalena,
hanbou minulosti zahanbena,
leč nadějí posílena
a vírou zocelena.
Krásný obraz maluji během noci,
kdyby to šlo, vstoupila bych, moci,
snem zmámená a opilá rosou,
vstoupím na koberec života nožkou bosou...
Přeji Vám noc plnou lásky,
ať ženy jsou krásky
a mužové plni odvahy
plni mužské rozvahy.
Přečteno 298x
Tipy 9
Poslední tipující: vodnař, Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, PrinceznaHeliovýchbalonků
Komentáře (0)