Celý svět touží výše,dále a více,...hezky jsi to napsal a na tvém bidle v medvědárně vznikaly v tom osmém patře velmi hezká spojení,která dávala smysl a obohacovala fantazii.Takže podle výše uvedeného se těším na pokračování tvého snového putování po krásách světa v devátém patře.Blahopřeji...jen tak houšť!:-))
01.10.2010 15:01:00 | střelkyně1
S výškama nemám problém..takže klidně s tebou přejdu na devítku.ten domek bych chtěla poznat kde existují pravdivá tvrzení..pravda je někdy dost těžko stravitelná.
Na hubu padám často a v klidu na místě taky nevydržím,někdy mám pocit že se ani neubrzdím. Gruńa-není to chalupa v horách..tedla i podle výšky by to mohl být domek vysoko v horách a ty já miluji! Zvláštně napsaná báseń ale pěkná!
01.10.2010 13:27:00 | xoxoxo
přejít z osmého podlaží na devítku?... raději ne, nemusím moc výšky :) ten začátek mi přijde napsaný jako v maďarštině, nic proti, ale básni bych rád rozuměl..
01.10.2010 01:42:00 | blue