Potom už může být pozdě
Posmutněle
v průvanu slov
a sladkého snění
nedospěle
utápíš se ve tmě
když blíží se rozednění
nesměle
po nocích pláčeš do dlaní
když z blaženého pocitu
najednou nic není
odevzdaně
usmiřuješ,
pocity jež se rozhádaly
někdy jen "chtít" nestačí
na to
aby zas se dali dohromady
a alespoň naposledy
slůvko prohodily
...
a potom už může být pozdě
...
Přečteno 364x
Tipy 23
Poslední tipující: Bíša, ZILA78, James Libustka, Tamara, Gabrielle, nejsembásník, Petbab, Květka Š., Mbonita, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)