Nástrahy
Co kdyby
do hlubin ticha
tma nikdy nedosáhla
a hřebenem nešly
učesat mraky
po slunečních paprscích
udělám piruety
a naše dva
naprosto rozdílné světy
naivních představ
bezeslova spojím
...
Trochu se bojím
že mlýn černé doby
roztříští ten rým
jež byl mi tak cizí
zalapá po dechu
a pak v hlubinách
navždy zmizí
...
Přečteno 346x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, Lexisa, Gabrielle, Květka Š., labuť, CULIKATÁ, Kapka, Veronika.P, Monicckaa, Casssidy, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)