AUTEM
Anotace: Prodloužený víkend ve znamení cesty autem tam a zase zpět, zkrátka pro všechny, co uvízli někde v zácpě.
AUTEM
zapnu pásy
armádu spásy
svítím blikám jedu
životem svým se vezu
padesát
na přechodu stát
lidé domy semafory
značek lesy hory
sedmdesát
kroužím okolo
vesnic měst
po necestách cest
devadesát
čerstvý vzduch nasát
za zády města stíny
tankuji krásu krajiny
sto třicet
točí se můj svět
dé jedna dé dva
silnice mizerná
neutrál
nohy na futrál
už se těším až zajedu
někam –
do autu
Přečteno 478x
Tipy 3
Poslední tipující: Noc17, malá slečna
Komentáře (0)