TULLAMORE
Anotace: každý máme svého tuláka
Tullamore – ty jsi má whisky jedinečná
Tulllamore – sklenka tvá je mi nekonečná
Když končí se den, jsem jak rozlámaná
Chci si jít lehnout, jsem tak unavená
Pak vzpomenu si na tvou kapku rosy
A rázem vím, kam vyrazím.
Tullamore – s tebou mám o sto míň starostí
Tullamore – tebe já nemám nikdy dosti
Tak posadím se, kde je má rezervace
A Mirka už ví, že whisky nechladím
Pak hned je jak sen, ten škaredý den
A přátel houf mi dá zapomenout.
Thullamore – ty jsi má whisky jedinečná
Thullamore – sklenka tvá je mi nekonečná
Thulamore – s tebou mám o sto míň starostí
Thullamore – tebe já nemám nikdy dosti..
Přečteno 334x
Tipy 11
Poslední tipující: hordekle, 6thSun, Gabrielle, WAYWARD, Květka Š., PrinceznaHeliovýchbalonků, CULIKATÁ, malá slečna
Komentáře (3)
Komentujících (3)