Anotace: opět jedna z momentových /absolutně nechápu, proč mi přišla na mysl??
Často ven nás vedou nohy toulavé, myšlenky neklidné,
touhy nespoutané, či záměry podivné.
Jen nebýt jako v kleci, nežít podle návodu,
cítit vítr ve vlasech, volnost, svobodu.
01.10.2010 19:22:00 | synanceia
Chápu ten nenadálý počin
to hnutí mysli bez zábran,
jak tmou kdo zakopl a prosí,
o trošku světla a nebýt sám...
01.10.2010 15:23:00 | Veselý Drak
Volně modrá řeka teče
podává ruku svobody
když úzkostí prosíš v kleče
a nemáš vzduchu přívody
zavane vítr do údolí
tomu,kdo náruč nedovolí
-létat v oblacích
01.10.2010 14:43:00 | CULIKATÁ