Labyrint, připomínající kříž
Anotace: Když bolest vítězí...
Čára srdce
rýha života
Úsečka štěstí?
Pohoří mozolů
Vše v barvě myší šedi
Prsteník s krůpějí krve
namísto rubínu…
Prstýnek, darovaný bodláčím
němým průvodcem pocestných
hledajících cestu
labyrintem
připomínajícím kříž,
který si neseme sami…
Bolest ne nepodobna okupantovi
Bolest, bezcitná kráska jíž neodolá
duše
uléhá
podléhá
…. vítězství bolesti
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: Špáďa, vodnař, jedam, Bean, CULIKATÁ, Gabrielle
Komentáře (4)
Komentujících (3)