Brouci
Poslouchám partičku hmyzích králů
nechám se unášet rytmem broučího světa
nechám se unášet smyslností rituálu
poslouchám partičku mírně apatií sjetá
Hlava, nehlava
vrhám se do propasti vlastní samoty
Hlava, nehlava
vzdávám se poslední jistoty
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Hloupá Květinka, Petbab, CULIKATÁ, Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)