RUCE V KAPSÁCH ... NEPÍSKÁM
***
Blonckal jsem v zákrytu stínů
přede mnou
sálal chodník
semafory tetelily dvojitě
v kapse ruku mou zpocenou
druhou
dívku svou milenou držím
oskar pere do zad
zdá se mi horko
však citím chlad … proklatě
čelo se rosí rámě se cuká
stíny se dvojí jen jeden stojí
druhý utíká za štěstím
já stíním
troubení kvílení řinčení plechů
uf oddechl jsem si … přeběhla
k jinému
už jsem ji neviděl
miloval nemiloval chtěl
nebyla příležitost
uvnitř se zchladilo
nevím co s rukama
v kapsách jsou studené
jen oni chodí v plavkách naboso
zahledění do sebe ... i v zimě
***
Přečteno 329x
Tipy 34
Poslední tipující: TetaKazi, Javavia, Divoženka1, whiolet, Radek.oslov.Šafárik, šuměnka, modrá..., dream in emptiness, Kapka, Quigleika, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)