Svět přes pavučinu
Je souměrný a stříbrný,
třpytí se jako kapka rosy.
Krajkový je a nedělní,
v něm hrát si můžem,
chodit bosí.
A povznést se,
pevný je na to dost.
Okénka přání splněných
nasoukat pro radost.
Tak jako pavouk
pavučinku spřádá,
utkat si,
miluješ mně,
já mám tě ráda.
Přečteno 435x
Tipy 25
Poslední tipující: James Libustka, Písnička, labuť, 6thSun, Mbonita, NikitaNikaT., Bíša, Jarka, CULIKATÁ, Gabrielle, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)