Jsem plný bolesti
od kůže po kosti
jakoby spálený
stojím tu na zemi
stébla mě bodají
mou kůži hlodají.
Stojím tu nahý
všechno mě pálí.
brzy se rozplynu
v žáru snů zahynu
a vzduch mě roznese
po polích, po lese.
Z prachu jsem vstal
houroucně plál
a z mého žití
bylo mi k blití.