Zdá se, že poklady nalezené, ať už ve sklepích, čí na půdách... dokážou vyvolat vzpomínky, nejenom ty naše vlastní, ale takové ty všeobecné, prostě všech... moc pěkně zpracované. Děkuju za milé počteníčko. ST!
03.10.2010 13:40:00 | NikitaNikaT.
To není o mé žákajdě.Ten domek jsme koupili a našli na
půdě tento poklad.Ale taky jsem si vzpomněl na školu.
02.10.2010 22:17:00 | Paulín
Jéé,Culda zase nedávno našel učňovku a v ní poznámku,že neustále vyrušuje,musí pořád breptat:)).Díky za připomenutí hezkých chvil.
02.10.2010 22:06:00 | CULIKATÁ