krásná básenka i koment od seniora
Culíka zdravím tu, doufajíc´, že má Mora
/myslím ten sporák samosebou, by k mýlce nedošlo tu /
ten scénář mě dost poděsil. Máš perníkovou botu??
16.10.2010 21:20:00 | šuměnka
že znám chaloupku z perníku
jen blázen by se smál
když jedenkrát, tak ze zvyku
na okno jsem zaklepal
a divte se, tam s kocourem
jak z pohádky žila víla
ač zavání to folklórem
mě burčákem pokropila
peříčko měla za pasem
já něžně jí ho vzal
že skončí to trapasem
radš facku bych si dal
zved se vítr ze strání
blesk rozťal starou pec
a já s peříčkem na dlani
brebentil růženec
:o)
Jiří senior
06.10.2010 20:11:00 | j.c.
Mílé dílko a popravdě... perník já prostě miluju! Jen ta perníková srdce, co od miláčka z pouti mám, tak ty stále doma mám v poličce a že jich už z ty roky je... :o) ST! za obsah.
03.10.2010 17:20:00 | NikitaNikaT.
Maruško Ty si mě po ránu dojala,až Culíkovi vyhrkla rosa z oček.Děkuji Ti moc,je to od Tebe hezké,básnička mi dodala energii právě při cestě do práce:)).Děkuji a posílám mnoho culíků,ať máš krásnou neděli;))).Zítra mám konečně volno,půjdu na houby a pošlu pohádkový hříbek:))
03.10.2010 08:45:00 | CULIKATÁ
hnedka bych si par kousku dal..
kde ze ten pernicek maji?
kde ze ten domecek Marusko stal..?
uz i me deti..se ptaji .o)
03.10.2010 08:12:00 | Bean