Beznaděj pod hradbami.
Anotace: když rozumíme myšlenku blokem...
obestavený čínskou zdí,
co skrývá můj úsměv.
píšou na ní: "brzdi,
nikdo neuslyší tvůj řev."
vidím žebřík,
se třinácti schody.
nevšímajíc rizik,
nevyšplhám bez nehody.
sotva v polovině cesty,
padám střemhlav dolů,
jako vždycky bez vítěztví,
padám na hranici severního pólu.
zmražen svými myšlenkami,
řvouc: "proč já?"
padám padám k zemi.
beznaděj je má.
Přečteno 314x
Tipy 13
Poslední tipující: carodejka, Gabrielle, dream in emptiness, malá slečna, CULIKATÁ, Jana M., bubák
Komentáře (2)
Komentujících (2)