Věřím, že když o své vzpomínce píšeš, že je opravdu nezapomenutelná... vzpomínek je mnoho, některé jsou intenzivní a stále vyplouvají na povrch, přestože uběhl nějaký čas, je to, jako by se právě včera staly... ST!
03.10.2010 13:33:00 | NikitaNikaT.
Barevné vzpomínky jsou krásné květinky - září a taky voní, vracejí nám příjemné chvíle... Děkuji.
25.05.2017 14:30:16 | Kapka