Anotace: Stále fňukáme a stěžujeme si, ale když přijde fáze, kdy se nic neděje, tak je nám z té "nudy" smutno
zasmál sem se u ní :-) nemám rád nudu...sranda musí bejt, ikdyby na chlab nebylo...
10.01.2006 12:40:00 | Manik
Možná máš tak trochu pravdu, že když je nám ouvej tak fňukáme, stejně jako když se nudíme a nic se neděje...Ale mít život jenom bílý nebo černý by bylo mít ho poskládanej buď z vesela nebo smutna..a to bychom chtěli??
10.01.2006 06:09:00 | makretka