Ovce
Po zelených pastvinách se pohupuje moje duše
pastýřovo slovo - svaté je
Plynu životem hluše
slepě, však pouze zabečím bez naděje
Blýskavým nožem osvobodil duši mou
jahodová zahalila tajná přání
Život je jen ironickou hrou?
Kdo mi v úniku z ní brání?
Přečteno 320x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., Agniezka, CULIKATÁ, just me, Denael, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)