Zima
Anotace: jedna cca z března..
Zimy vláda nekončí,
tak obavy mám,
že vločky padnou do očí,
a potom ještě dál.
Že v duši chlad se rozlije,
jak smrtící jed.
V každém z nás je naděje,
že nebude to hned.
Snad jen sérum citové,
je jediný lék,
tak rychle, najdi ho,
nebo doma seď…
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)