Holka se špatnou pověstí
Anotace: Prima počtení přeju...
Prsaté drbně od nás z masny
té je už od včerejška jasný
proč přijíždí vůz stěhovací
a pak se ještě dvakrát vrací
Prý nic dobrého nevěstí
ta nová odvedle
Holka se špatnou pověstí
Už odrachotil velký vůz
Vrací se zpátky do Kolína
Ta nová, to vám prý je kus
Pro ženské zdejší zlá novina
A říkají jí Magdaléna
procedí vztekle jedna žena
Pak honí se na rotopedu
a přidává pár lehů-sedů
Nová už zatím v domě starém
obhlíží tmavá zákoutí
Muži v něm tuší prima harém
když se ta nová zakroutí
Tuší, že spjata s neřestí
Kráska se špatnou pověstí
Přes plot letí kytice květů
Já klidně patřím na vinětu
Pak dolévám jí cabernetu
v ten horký červencový den
Ona je hodna svého jména
Má kráska se zlou pověstí
Je to má Máří Magdaléna
Přečteno 335x
Tipy 20
Poslední tipující: Špáďa, Divoženka1, Radek.oslov.Šafárik, carodejka, vodnař, Gabrielle, jedam, Květka Š., CULIKATÁ, Agniezka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)