Kdo zakusil chlad noci
bezkrevnou lačnost zná
něhu ve tmě nevidoucí
ten o to více zahřívá
ST!
03.10.2010 21:23:00 | hašlerka
Dostala jsem na tebe tip a nezbývá mi než dát ti za tuhle supertip.
03.10.2010 21:14:00 | Dota Slunská
Z chladu zahřeje Tě sen
a dlaně studené se prokrví
samota neuslyší sten
duši podá chvíli ostrovy
kam láska chodí spát
na struny žáru hrát
než v realitě zazní zvon
přinese milování tón
-a budete na štěstí dva
03.10.2010 18:06:00 | CULIKATÁ
Opravdu mrazivá noc, studená slůvka, duše a srdce, co touží po hřejivém dotyku... ST! za obsah.
03.10.2010 16:44:00 | NikitaNikaT.