Staronová
Anotace: mě určené, mnou napsané
Překrásný prstýnek cizí prst nese,
pod tíhou vzpomínek celá se třeseš.
Za víčky na klíčky zamkneš své moudrosti,
držím ti malíčky, tak zůstaň v milosti.
Neplakej, nefňukej, proč se bát svědomí,
svět je fakt nahnutej, udrž si vědomí.
Naděje nezmizí, zkus dobře žít,
kdo víno nesklízí, nebude pít.
Tak dej si, šňupni si, znova a znova,
budeme zase svý, budeš má zmatená staronová.
Komentáře (0)