Je krásné, že většina, co přišla
tak v duchu podobném všem děkují
I já to kdysi udělala / to není móda vyšlá
a s tebou v pokloně všem díky maluji...
07.10.2010 11:00:00 | šuměnka
jsem také ráda že tě mohu číst!! Tak ať tě dál provází paní múza jako doteď!!!
07.10.2010 10:03:00 | xoxoxo
Děkuji T.
i já jména v oblíbených číst nestíhám
tebe také v seznamu dluhu mám
a dobře tady je mi
v té krásné modré zemi :-)))
03.10.2010 22:01:00 | Divoženka1
Tami ty sama jsi jedna velká básnička
a je mi radostí
každé setkání
milé i smutné
poetické..lidské
díky
03.10.2010 19:00:00 | Mbonita
Culda je také rád,že tu si Tamčo,čtu vás všechny a je to balzám:)a posílám Ti culík i s mašličkou:))
03.10.2010 18:39:00 | CULIKATÁ