Anotace: ...o organizátorech krásných srazů v Počátkách a všech ostatních, bez kterých by se to nekonalo :-)
Skvělí lidé, hudba, tanec, píseň
díky za vše,
vždyť to je ta nejkrásnějí báseň
ST
05.10.2010 12:47:00 | Kars
Škoda veliká, mým srdce smutek protéká, že nemohla jsem tam být... jednou to napravím. Až všecko si to odstonám...
04.10.2010 10:28:00 | NikitaNikaT.
Díky:-) Cestou jsem přemýšlela jak sem sesumírovat nějaký závěr, aby z toho taky něco měli, ti co nebyli (hlavně ti, co chtěli a z nějakého důvodu nakonec nemohli). Do těch 4 slok jsi dostala skoro všechno, tak já to během následujích dnů jen doplním o některé věci, co mě ještě napadly.
03.10.2010 19:24:00 | Štěpina G