Dračí tarotová
Anotace: ...aneb ježibabí klasická...
Mám keltské karty, tarot dračí,
podivné, zvláštní přátele…
někteří věky staří jsou
a jiní mnohem mladší,
v soukromí s nimi
vedu hovory nesmělé…
Mám rádce z astrálu, z nich každý
jiné povahy, vzezření…
na rozdíl ode mne
jim paměť slouží navždy,
tak jsou z mých otázek
leckdy pořádně veselí…
Mám ve své blízkosti pár dračích
zlobivých souputníků rozverných…
nedá se určit,
kterého vnímám radši,
slavíme podzim,
tak ať až k vám zní
jejich mocný smích...
Přečteno 305x
Tipy 25
Poslední tipující: Holis, Písnička, oběžnice, dream in emptiness, šuměnka, labuť, Gabrielle, CULIKATÁ, Bíša, jedam, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)