Aspoň na chviličku občas někam uniknout potřebuje každý. Je fajn mít se kam vrátit.
07.10.2010 03:13:00 | Písnička
Tam, kde se potkává
to Neskutečno se Skutečnem,
tam kde je voda houpavá
a nebe v modři spíše mléčné
tam kde jen Dobro vyhrává
/neb Zlo tam dávno není věčné/
tam u bran Bolest nechává
střevíčky hříchů sedmitečné
tam Láska hlava nehlava
hostí tu duše výjimečné...
05.10.2010 12:06:00 | šuměnka