Anotace: ...sekce: O ničem. Nečtěte. Pokud to uděláte, rychle na ní zapomeňte. Tohle totiž není normální. A hlavně je to jenom momentální, je to prostě JEN a nemá to racionální původ.
Co na srdci, to na jazyku, tedy na klávesnici...plác bum a ejhle, je z toho zajímavé povedené dílko...líbí
25.11.2010 00:35:00 | Sladkalu
Podařilo se mi najít, vidět, přečíst a nezapomenout. Myslím, že to má něco do sebe, a mohla by to být dokonce i píseň. Takový dobrý horečnatý náboj, myšlenky vypsané z mozku, ze srdce nebo odněkud, a ono to funguje! Takže i když je to nechtěná věc, tak u mě za plný počet.
03.10.2010 21:14:00 | J.U. Ray