Anotace: ..druha najkrajsia vec, ktoru mozes svojimi perami urobit
Sbírka: Barvy podzimu
bíšův supertip má cenu ho**a,
tahle báseň toho není hodna,
něco tak dobrýho člověk nečte často,
když už na to narazí,
úsměv mu proběhne po tváři.
Tohleto dílko dej do lidovejch novin,
(nezabere jim to mnoho hodin),
třeba se pak lidi budou víc smát,
noviny číst a míň se prát.
ST! =)
04.10.2010 17:48:00 | Corsica
úsměv nestojí nic a mnoho dává
s ním krásnější,delší život se stává
nálada v jeho objetí je hravá:-)))
04.10.2010 11:14:00 | CULIKATÁ