To se nikdy nezmění!
Anotace: ...má největší láska
Mám velikou lásku,
nad ní větší není,
život dám i v sázku
a to se nezmění!
Tu si nevybíráš,
příjde prostě sama,
větší štěstí neznáš,
dokud nejsi máma.
Jen nahé uzlíčky
na mé tělo dali
a horoucí rtíčky
se ke mně přisály.
Stále v nich vidím
ty slabé tvorečky,
v náruči chráním
své milé dětičky.
Už dávno nejsou nazí
a všude chodí sami,
však vždy je doprovází
myšlenky jejich mámy.
Přečteno 494x
Tipy 4
Poslední tipující: kouzelníček
Komentáře (4)
Komentujících (4)