Anotace: Lidé se mění...
koukam, že nekompromisni saddovka je opět ve formě:)... mně se dílko líbí... ;-)
29.11.2010 18:52:00 | Šerák
Já to neberu nějak specificky co to je. Pro mě je to vyjádření nálady, dění, života. Jde o to, že jen někteří v mých dílech najdou to, co vyjadřují. A pokud v tom nevidíte žádný dojem, či něco jiného, chyba není v tom díle, ale v tom, že pochopit to dokáže opravdu málokdo.. Ti, co mě znají osobně a někdy ví, co se děje u mě v hlavě, chápou smysl.
04.10.2010 19:32:00 | Cassée Moteur
no.. jestli tohle je podle tebe volny vers, tak podle mne nikoliv, sice je jednodussi v tom, ze se nemusi, jako ten vazany, rymovat, nicmene nejaka pravidla taky ma.. a to treba to, ze musí být plny dojmu a exceletnich obratu a obrazu, aby zaujal, tady jsem nic podobneho, bohuzel, nenasla.
04.10.2010 18:16:00 | saddova