Boj
Navzdory svým myšlenkám
stále dopředu chci jít.
Přes Tvou chabou sílu bojovat,
chci pro Tebe tu být.
Rvát se za svůj osud,
vysmát se bolesti a strachu.
Jako bájný Fénix narodit se z popela,
uzavřít etapu životního krachu.
Chci doufat, snít si své sny,
žít jako kdysi.
Jednou, snad, přijde čas,
a Ty pochopíš, čí jsi.
Stále věřím,
doufám, sním svůj sen ….
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)