Prach
V tesklivé mlze
na konci
snění
s hříšnými trny
zas budu stát
při rozednění
v rovnováze prázdna
zatratím svou duši
a možná že místo světla
mi tma více sluší
a zahalená
schovám se v temném plášti
nevinné chvilce
kdy je doba tak zvláštní
a pak ještě
proměním se v prach
a rozplynu se
v kapkách
deště
...
Přečteno 413x
Tipy 12
Poslední tipující: labuť, Mbonita, Květka Š., Gabrielle, Jiná, Monicckaa, Veronika.P, Casssidy
Komentáře (2)
Komentujících (2)