Hodiny a zvon
Anotace: další z šuplete, tedy starší
Hodiny a zvon
...
co okolní odměřují shon
Shon za tím co důležité není
co lidi ve stádo ovcí mění
Jak ty hodiny se zvonem být
nikam se nikdy nehonit
a jen tak tiše, chvíli stát
čas plynoucí líně sledovat
A pak...
uprostřed toho shonu
jsou hodiny zas součást zvonu
a zvon je hodin zdobení
Jak je to krásné spojení
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)